Oplev Tour de France som aldrig før

Få adgang til eksklusive publikationer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Som abonnent får du adgang til vores eksklusive Tour de France-magasin, der indeholder dybdegående artikler, interviews med ryttere og trænere samt en komplet guide til etaperne. Du får også mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor du kan vinde billetter til begivenheden eller eksklusive merchandise. Tilmeld dig i dag og få det bedste ud af din Tour de France-oplevelse.

Lær de mest fascinerende historier bag løbet

Tour de France er ikke blot et cykelløb, men en fascinerende historie fyldt med dramatiske øjeblikke, uventede vendepunkter og legendariske ryttere. Bag de ikoniske billeder og spændende etaper gemmer der sig utrolige fortællinger, som giver et dybere indblik i løbets lange tradition og kulturelle betydning. Hvis du vil lære mere om de mest interessante historier bag Tour de France, kan du opdage Tour de France publikationer, der dykker ned i løbets rige arv.

Bliv opdateret på de nyeste nyheder og rygter

Følg med i de seneste nyheder og rygter omkring Tour de France. Få de nyeste opdateringer om hold, ryttere og etaper direkte på din telefon eller computer. Bliv opdateret på, hvad der sker bag kulisserne, og få en insider-viden, som giver dig en endnu bedre oplevelse. Hvis du samtidig leder efter unikke souvenirs fra det legendariske cykelløb, kan du opdage et udvalg af eksklusive Tour de France-souvenirs.

Forstå løbets strategier og taktikker i dybden

Løbets strategier og taktikker er afgørende for at forstå, hvad der sker under et Tour de France-løb. Rytterne arbejder tæt sammen i hold, hvor de har forskellige roller og ansvar. Spurterne styres af holdets hurtigste rytter, mens de øvrige ryttere skal beskytte og føre denne rytter frem. På bjergene er det de stærkeste klatrere, som skal angribe og forsøge at vinde etapen. Samtidig skal holdene også tænke i at beskytte deres egne kaptajner, som kæmper om den samlede sejr. Denne komplekse dynamik mellem holdene og rytterne gør løbet utroligt spændende at følge med i, når man forstår de underliggende strategier.

Mød de største stjerner og få deres perspektiver

Oplev Tour de France som aldrig før ved at komme tæt på de største cykelstjerner. Få et unikt indblik i deres perspektiver og oplevelser fra dette legendariske cykelløb. Mød de mest karismatiske ryttere, der vil dele deres passion for sporten, de udfordringer de står over for, og de strategier de bruger for at vinde. Få et sjældent glimt bag kulisserne og oplev Tour de France gennem deres øjne. Denne enestående mulighed vil gøre dit Tour de France-eventyr endnu mere uforglemmelig.

Oplev løbets dramatik og spænding gennem unikke artikler

Vores dækning af Tour de France bringer dig tæt på løbets største øjeblikke. Læs eksklusive interviews med ryttere, der deler deres oplevelser fra de hårde etaper og dramatiske afslutninger. Få indblik i de taktiske overvejelser bag holdenes strategier, og bliv klogere på de afgørende vendepunkter, der former løbets udfald. Vores journalister leverer dybdegående analyser, der giver dig en unik forståelse for løbets dynamik og spænding.

Få indsigt i løbets logistik og organisation

Tour de France er et af verdens største sportsarrangementer, der kræver en enorm logistisk indsats for at gennemføres. Bag kulisserne arbejder hundredvis af mennesker intenst for at sikre, at løbet forløber gnidningsfrit. Fra planlægning af ruten og koordinering af transportmidler til håndtering af pressemateriale og facilitering af tv-produktionen – alt skal falde på plads i mindste detalje. Oplev de mange facetter af Tour de France-organisationen og få et unikt indblik i, hvad der driver dette ikoniske cykelløb.

Bliv klogere på Tour de France-kulturen

Tour de France er mere end blot en cykelløbsbegivenhed. Det er en kulturel institution, der har udviklet sig gennem mere end et århundrede. Bag de spektakulære løb ligger en rig historie og tradition, som løbets tilskuere og fans bliver en del af. Udover at følge selve løbet, kan du opleve den unikke Tour de France-stemning ved at udforske de små landsbyer, der ligger langs ruten. Her kan du møde de lokale indbyggere, der fejrer løbet med festligheder og traditioner, som har rødder helt tilbage til løbets begyndelse. Derudover kan du lære mere om løbets ikoniske symboler og ritualer, som er med til at gøre Tour de France til mere end blot en sportsbegivenhed.

Lær de mest interessante fakta og statistikker

Tour de France er en af verdens mest ikoniske sportsbegivenheder. Løbet har en lang og spændende historie, der byder på en række fascinerende fakta og statistikker. Eksempelvis har løbet været afholdt hvert år siden 1903 med undtagelse af under de to verdenskrige. Derudover har den legendariske franske cykelrytter Jacques Anquetil vundet løbet hele fem gange, hvilket er rekord. Løbets højeste punkt er Col du Galibier, der ligger i en højde af 2.642 meter over havets overflade. Sidste år blev der tilbagelagt mere end 3.300 kilometer gennem Frankrig, hvilket er en imponerende præstation af de professionelle cykelryttere.

Få adgang til eksklusive interviews og kommentarer

Oplev Tour de France som aldrig før med eksklusive interviews og kommentarer direkte fra løbets centrum. Få unikke indsigter fra de deltagende ryttere, trænere og eksperter, som giver dig et helt særligt perspektiv på løbets dramatik og spænding. Bliv en del af Tour de France-oplevelsen og lad dig inspirere af de personlige fortællinger, der tager dig med helt tæt på begivenhederne.